Sezóna jaro-léto je časem, kdy mnohé ženy hledají nové inspirace a módní trendy, včetně šperků. Letošní trendy se zaměřují na minimalismus, přírodu a experimentování s tvary a barvami. Zde je 5 nejoblíbenějších šperkových trendů pro jaro a léto 2023.

žena má na sobě sadu šperků, muž jí drží ruce na ramenou

Minimalistické náhrdelníky

Minimalismus je hlavním trendem letošní sezóny, u šperků se to projevuje zejména delikátními minimalistickými náhrdelníky. Jednoduché a drobné řetízky, zakončené přívěsky ve tvaru teček, srdíček, hvězd nebo kroužků jsou perfektní volbou pro ženy, které si cenní elegance a jednoduchosti.

Obloukové náušnice

Obloukové tvary vévodí letošní sezóně šperků. Náušnice obloukového tvaru jsou velmi ženské a elegantní, zároveň jsou však netradiční a módní. Delikátní podoba a vysoká řemeslná zručnost vysoce kvalitního stříbra umožňuje nosit tyto šperky pro speciální příležitost nebo jen tak.

náhrdelník z přírodních perel
Zlatý náhrdelník s listem

Perlové šperky

Během jara a léta se často vracíme k přírodě a prohlubujeme vzájemný vztah. Perlový náhrdelník je vynikajícím příkladem takového spojení. Přírodní perly v mnoha tvarech vytváří zajímavé vzory, jejich textura a struktura dodávají na unikátním charakteru každému šperku.

Šperky inspirované přírodou

Květiny a listy jsou symbolem jara a léta, jejich motivy je možné najít v mnoha šperkových doplňcích. Náhrdelníky, náramky a náušnice s tímto motivem jsou letos velmi trendy. Krásné a delikátní listové náramky dodávají kouzlu jakémukoliv světlému jarnímu outfitu. Květiny a lístky doplňují šperky a mohou mít různé tvary a barvy, zároveň však dodávají na jasu a energii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *