Náušnice jsou důležitou součástí doplňků pro většinu žen. Nejsou pouze ornamentem, ale také vyjádřením stylu a osobnosti. Pokud chcete doplnit svou kolekci náušnic nebo hledáte inspiraci, představujeme vám pět párů, které by podle nás měly být v každé šperkovnici.

kolczyki z perłami

Klasické pecky

Peckové náušnice jsou naprostou klasickou, která nikdy nevyjde ze stylu. Stříbrné náušnice s Kubickou zirkonií a svým minimalistickým designem jsou vhodné pro každou příležitosti, od každodenních outfitů po formální události. Vyberte si svůj oblíbený pár a užívejte si účinku na vylepšení vašeho stylu.

Houpací perlové náušnice

Pokud chcete dodat klasickou eleganci a pohybu vašemu vzhledu, vyberte si pár visacích perlových náušnic. Jsou zdobené delikátními malými kousky kubické zirkonie, dodávají lesk a sofistikaci. S těmito náušnicemi bude mít váš vzhled na svěžesti a originalitě. Skutčná klasicky nikdy nevyjde ze stylu.

náušnice ve tvaru srdce
náušnice s perlami

Geometrické náušnice

Náušnice s geometrickými tvary jsou dokonalým způsobem, jak špekům dodat na moderním vzhledu. Vyberte si pár s trojúhelníky, čtverci a zajímavými linkami. Kruhové náušnice jsou také oblíbené již celé roky. Tyto doplňky jsou vynikající volbou jak pro každodenní outfity, tak pro večerní styly. Při nošení geometrických náušnic však pamatujte na to, že je dobré je kombinovat s méně výraznými doplňky.

Náušnice s přívěsky

Náušnice s přívěsky jsou neskutečně versatilní a mohou outfitům dodat na unikátním vzhledu. Na Bejessa.cz najdete celou řadu různých designů a motivů, jako jsou visací čtyřlístky, lístky, srdce, hvězdy a další. Vyberte si něco, co ukazuje vaše zájmy nebo co má pro vás speciální význam.

Lustrové náušnice

Pokud milujete třpytky, eleganci a kousky, které jsou samy o sobě prohlášením, poté jsou lustrové náušnice dokonalou volbou. Jejich součástí jsou houpací řetízky, krystaly nebo jiné elementy, které vytváří bohatý a dramatický vzhled. Noste je na speciální příležitosti během kterých dodají na půvabu a vájimečném pocitu.

Pamatujte, že náušnice, stejně jako ostatní doplňky, jsou obrazem vašeho stylu a osobnosti. Vyberte si ty, které se vám líbí nejvíce a které představují vaše preference. Různorodost stylů, tvarů a materiálů vám umožní vytvářet různé kombinace, které dokonale doplní váš outfit. Bavte se s módou a experimentujte s různými typy pro nalezení toho páru, který se k vám hodí nejlépe!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *