Někdy příroda ukazuje, že je tím nejlepším designérem. Její vzory vyjadřují harmonii a její barvy evokují údiv s paletou nekonečných možností. Šperky inspirované přírodou nás přenáší na potavou cestu lesy a hlubokými oceány, obklopené zlatem a stříbrem.

náhrdelníky inspirované přírodou

Botanické motivy — květiny, listy a další

Botanické motivy ve špercích si stále získávají na oblíbenosti. Listy, květiny a větve společně tvoří kombinaci kompletní elegance. Dodávají půvab jak krčí linii, tak zápěstí s dokonalostí. Šperky vybavené botanickými motivy jsou skutečným potěšením pro přírodní nadšence. Dokonce i během nejtvrdší zimy nebo v městském prostředí vám připomenou krásu a harmonii přírody.

Přírodou inspirované náhrdelníky

Náhrdelníky inspirované přírodou nabízí estetickou zkušenost a zároveň mají hluboký význam. Slouží jako připomínka pomíjivých momentů, měnících se období a krásy v jednoduchosti, která nás každý den obklopuje. Nošení takových náhrdelníků znamená s sebou nosit dotek přírody, ať už je člověk ve městě nebo obklopen divočinou. Náhrdelník se čtyřlístkem a srdečným věnováním dokáže být duchaplným dárkem pro sestru, která je vám blízko u srdce. Čtyřlístek přináší štěstí. Dárek pro někoho, komu přejete to nejlepší.

náramek z listů
jetelový náhrdelník pro ženy

Náramky jako symboly spojení s přírodou

Pokud si chcete šetrně ukázat spojení s přírodou, můžete se rozhodnout pro náramek, který nezastíní váš styl a přitom bude vynikat. Náramek s lístkem je způsob, jak mít kousek přírody přímo na zápěstí. List symbolizuje svěžest a znovuzrození a tento šperk evokuje jaro i v těch nejchmurnějších dnech. Jeho jemný vzor doplňuje různé styly, od každodenního až po ty elegantní. Nošením náramku můžete být ve spojení s přírodou, vždy a kdykoliv.

Šperky inspirované mořským světem

Na druhou stranu pokud toužíte po doteku moře, náramek s hvězdicí bude ideální volbou. Hvězdice představuje hloubky moří a záhady oceánů. Takový šperk dodá trochu mořské magie a spojení s vodním světem do vašeho vzhledu. Ať už mátě džíny nebo šaty, náramek s hvězdicí upoutá pozornost a dodá kouzlo vašemu stylu.

Strom jako symbol rodiny

Botanické motivy mohou mít různé významy. Znázorňují více, než jen spojení s přírodou. Náramek se stromem a jména milovaných osob znamenají jejich neustálou přítomnost ve vašem životě. Rodinný strom je více, je více, než jen ornamentem, představuje děditství a rodinné vztahy. Strom také symbolizuje růst a rozvoj, integrální element rodinného života. Jak rodinné vztahy rostou, společně se učí a podporují, ale také překonávají výzvy, strom je zde stále napříč obdobími. Rodiny mají podobné různorodé zkušenosti a přitom jsou spojené ve smutku a radosti.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *