Vybrat ten správný šperk pro muže je někdy těžký úkol. Šperky s věnováním mohou být perfektní volbou. Je to osobní gesto, které ocení každý muž. Jak vybrat ten správný šperk, který předčí jeho očekávání? Zde je několik kroků, které vám pomohou učinit správné rozhodnutí.

pánské šperky

Zvažte jeho styl

Nejprve zvažte jeho styl. Je to klasické a elegantní, nebo možná více ležérní a uvolněné? Je důležité, aby šperky ladily s jeho každodenním outfitem. Univerzálním příkladem šperku, který se bude hodit téměř ke každému stylu, jsou gravírované hodinky. Takový dárek bude nejen stylový, ale také mu umožní nosit s sebou slova, která mu chcete sdělit. Na přání vyryjeme do obálky věnování.

Vyberte si správný kov

Výběr kovu je klíčový. Mezi oblíbené možnosti patří nerezová ocel, stříbro a zlato. Pokud si nejste jistí, ověřte si, jaké šperky nosí nejčastěji. Zjistěte také, zda není alergický na složky běžně se vyskytující ve špercích. Vyhněte se slitinám s niklem a kobaltem, protože mají negativní vliv na pokožku a mohou způsobit podráždění. Klasický stříbrný řetízek je vždy dobrý tip na dárek. Investice do kvalitních šperků je chytrý tah. Pečlivě vyrobené ozdoby budou lahodit oku po mnoho let.

pánské hodinky
pánský křížek na řetízku

Personalizované pánské šperky

Šperk s věnováním nebo gravírováním je skvělý způsob, jak dát najevo své city. Nadčasovým produktem a bestsellerem v našem obchodě je náhrdelník s gravírováním.
Takový dárek se mu jistě bude líbit a bude ho nosit s hrdostí.

Zájmy – hlavní téma ve šperku

Je stále běžnější najít šperky, které odrážejí zájmy a aktivity lidí, kteří je nosí. Nejsou to jen přívěsky a další přívěsky na dámské náramky a náhrdelníky. Takové motivy jsou oblíbené i v pánském stylingu. Tzv. psí známku pro řidiče může dostat člověk, který tuto práci dělá profesionálně. To je výraz starostí milovaného o jeho bezpečnost. V naší nabídce najdete i další zajímavé produkty, které zdůrazní, jak moc vám na něm a na jeho zájmech záleží.

Pohodlí nošení pánských šperků

Ujistěte se, že šperky jsou pohodlné. Náramek by neměl být příliš těsný a řetízek nesmí být příliš masivní. Lehké náhrdelníky, náramky nebo hodinky by měly mít nastavitelné zapínání. Díky tomu je snadno upravíte podle očekávání vašeho blízkého. Pokud neznáte jeho velikost, nenápadně si ji zkontrolujte, abyste nezkazili překvapení. Pokud máte stále pochybnosti, požádejte jeho blízké přátele nebo rodinu o nápady. Často mají cenné návrhy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *