V následující sezóně budou šperky ještě důležitějším doplňkem, než je běžné. Na podzim se stávají skutečnou třešničkou na dortu našich outfitů. Pokud si říkáte, jaké barvy šperků budou módní, máme pro vás několik tipů!

módní šperky barvy - zlato a stříbro

Pastelová elegance

Pastelové barvy budou dominovat šperkovým trendům v následující sezóně a vnesou do nich jak delikátnost, tak kouzlo. Jemné odstíny růžové, mátové a levandulové budou vévodit ulicím. Tyto romantické barvy přilákají nejen pozornost, zároveň dodají také unikátní delikátnost každému outfitu. Můžete si zvolit náhrdelníky nebo náramky v jedné barvě nebo se rozhodnou pro kombinaci několika odstínů, nošením barevných náušnic nebo jiných vícebarevných kousků. Ty zvýrazní váš styl.

Klasické šperky – nadčasové stříbro a zlato

Není pochyb o tom, že zlato a stříbro jsou základem šperků a nikdy nevyjdou ze stylu. Toto jsou barvy, které je možné kombinovat s téměř každým stylem a pro každou příležitosti, jsou díky tomu nepostradatelnou součástí kolekce šperků. Zlato vyzařuje teplo a luxus, zatímco stříbro je elegantní a versatilní. Tato různorodost je důvodem, proč stojí za to mít pár klasických kousků ve vlastní sbírce. Jemné a neuvěřitelně klasické náušnice se zirkoniem je možné objednat jak ve zlaté, tak stříbrné verzi, což poskytuje univerzální doplněk pro téměř každý outfit.

barvy šperků - barevné náhrdelníky
černá barva ve špercích - náušnice

Černé odstíny v barevných špercích

Šperky v klasické černé si získávají během každé sezóny na oblíbenosti. Jedná se o elegantní volbu, která padne jak k denním, tak večerním outfitům. Nicméně není to pouze samotná černá, ale také její kombinace s ostatními barvami a vzory, které dělají šperky tohoto odstínu unikátními. Stříbrný náramek s černým srdcem se může stát vaším oblíbeným doplňkem. Je to skvělá volba na romantické rande, ale také na setkání s přáteli nebo do práce.

Podzimní odstíny stylově

Podzimní odstíny u šperků jsou vynikajícím způsobem, jak vnést kouzlo tohoto ročního období do každodenních outfitů. Hnědá, zelená a oranžová barva odráží bohatost podzimu a dodávají speciální kouzlo našim šperkům. Stojí za to experimentovat s různými pro vytvoření kolekce, která nás ponoří do podzimní nálady umožní nám užívat si krásy tohoto unikátního ročního období.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *