Kruhové náušnice jsou jako miniaturní umělecká díla, která mohou dodat na dokonalosti a charakteru jakémukoliv outfitu. Dosáhnout však dokonalého vzhledu vyžaduje věnování pozornosti mnoha důležitým aspektům. Zde je pět praktických tipů, které vám pomohou vybrat si kruhové náušnice, které doplní váš styl.

Dámský model a kruhové náušnice

Jak si vybrat velikost kruhových náušnic?

Při výběru kruhových náušnic je nutné věnovat pozornost jejich velikosti. Velké kruhy mohou být fantastickým doplněním pro jednoduché a monochromatické outfity, menší náušnice budou naopak jemné a vhodné pro každodenní styly. Pamatuje – rovnováha je klíčová! Je důležité se v nich zároveň cítit pohodlně – pokud pro vás větší modely nejsou pohodlné, vyberte si menší. Móda musí přinášet radost.

Náušnice, které se hodí ke tvaru obličeje

Různé tvary obličeje vyžadují různé typy náušnic. Pokud máte kulatý obličej, vyvarujte se nadměrně velkých kousků, kulaté náušnice mohou dodávat na kulatějším tvaru obličeje. Pokud máte oválný tvar, můžete sebevědomě experimentovat s velkými nebo malými kulatými náušnicemi. Stojí za zmínku, že váš typ krásy během výběru šperků hraje svou roli.

kruhové náušnice s perlami

Vyberte si modely vhodné pro danou příležitost

Kruhové náušnice je možné nosit jak pro každodenní, tak speciální příležitosti. Pokud se chystáte na elegantní večeři, hodí se kruhové náušnice zdobené drahokamy. Pro každodenní nošení si vyberte něco více minimalistického – delikátní kruhy s jemným zdobením. Dámské náušnice mají nejrůznější tvary a barvy. Vybírejte si módní kousky, které se hodí k dané příležitosti.

Na barvě kruhových náušnic záleží

Kruhové náušnice mají nejrůznější barvy, to poskytuje poměrně dost svobody vašemu výběru. Zlaté náušnice s černými drahými kameny jsou perfektní pro elegantní styl, zatímco stříbrné se skvěle kombinují s každodenním vzhledem. Kombinujte barvu náušnic s vlastním tónem pokožky a osobními preferencemi.

Věnujte pozornost materiálu

Materiál, ze kterého jsou náušnice vyrobeny má svůj vliv na jejich vzhled a pohodlí jejich nošení. Vybírejte si náušnice vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, jako jsou chirurgická nerezová ocel, sterling stříbro (925) nebo zlato. Vyvarujte se materiálům, které mohou způsobovat podráždění pokožky, zejména pokud máte alergie nebo citlivou pokožku.
Během výběru kruhových náušnice je nutné věnovat pozornost vašemu stylu, tvaru obličeje a příležitosti. Promyšlená volba dodá těmto malým a jemným doplňkům na tom, že se stanou zásadní součástí vašeho šatníku a dodají unikátní kouzlo každému outfitu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *