Šperky nejsou pouze kusem kovu nebo dekorativního kamene. Jsou zároveň příležitostí sebevyjádření a zvýraznění vlastního stylu. Pro vytvoření skutečně dechberoucího vzhledu je důležité vybírat správné špekry. Díky tomu bude možné získat osobnost a evokovat obdiv.

náhrdelník s fénixem

Kontrasty jsou dnes trendem

Prvním krokem úspěšného stylingu je výběr šperků, které doplňují váš outfit. Pokud nosíme jednoduché a monochromatické šaty nebo košili, můžete být se šperky extravagantnější. V takových případech jsou náušnice s černou kubickou zirkonií nebo náhrdelník se symbolem fénixe dokonalým spojením. Na druhé straně pokud je váš outfit bohatý na vzory a doplňky, poté je dobré zvolit si méně nápadné a minimalistické šperky. Sem mohou spadat úzké prstýnky nebo jemné náramky.

Jak srovnat šperky s tónem pleti?

Dalším aspektem, který je nutné zvážit, je barevné schéma šperků s ohledem na váš tón pleti, barvu očí a vlasů. Pokud máte světlé vlasy, poté se perfektně hodí šperky se studenými tóny – jako jsou stříbro a drahé kameny. Má vaše milovaná osoba chladný tón? Věnujte ji delikátní stříbrný přívěsek ve tvaru srdce na řetízku. Tento klasický doplněk bude ideální pro mnohé příležitosti!

Pro jedince s hřejivým tónem pleti jsou zlato a šperky s červenými nebo oranžovými motivy vhodnou volbou. Zároveň je dobré zohlednit celkovou paletu barev outfitu. Pokud nosím intenzivní barvy, doporučují se šperky v méně výrazných tónech, jinak mohou přehlušit celkový element vašeho vzhledu.

zlaté náramky
náušnice s černými zirkony

Boty a kabelky – stejně důležité doplňky pro váš styl

Prvním krokem je porozumět tomu, že šperky, kabelky a boty společně vytváří doplňující se celek. Pokud nosíme černé lodičky na vysokém podpatku a kabelku podobné barvy, je dobré zvolit si šperky, které tento styl doplňují. Delikátní stříbrné náušnice nebo perlový náhrdelník tuto kompozici dokonale doplní. Na druhou stranu, pokud jsou vaše boty a kabelka barevnější, šperky by měly být méně výrazné, jinak mohou celý vzhled přeplnit. Pro více volnočasové aktivity je dobré experimentovat s různými styly, například bohémské kabelky a boty se šperky s etnickými vzory a velkými barevnými náhrdelníky.

Při výběru doplňků pro váš outfit a jeho kombinaci se šperky je důležité pamatovat na konzistenci stylů. Nicméně to nejdůležitější je pocit pohodlí a přirozenosti ve vybrané kombinaci. Vaše pohodlí je vždy prioritou.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *