Říkali jste si někdy, jak vybrat dokonalou klíčenku pro své milované? Je to něco malého, ale může se to stát vynikajícím dárkem, který každý den potěší. V tomto článku s vámi budeme sdílet tipy, které vám pomohou ke správné volbě.

přívěsek s gravírováním pro tátu

Elegantní klíčenka na míru obdarovanému

Je dobrý nápad zvážit zájmy a styl osoby, kterou chcete obdarovat klíčenkou. Preferují klasické a elegantní kousky nebo jsou fanoušky moderních a originálních designů? Pokud máte příležitost, sledujte jejich styl a tomu klíčenku lépe přizpůsobte jejich stylu.

Klíčenka jako dárek — funkčnost a styl

Dále je nutné pamatovat na funkčnost klíčenky. Opravdu s sebou obdarovaná osoba nosí klíče nebo mají něco malého, co chtějí mít neustále u sebe? Pokud ano, myslete na to, že bude klíčenka také praktická, kromě dekorativní role. Na trhu je možné najít klíčenky s různými funkcemi – jako jsou otvíráky na lahve, malé baterky nebo dokonce klíčenky s místem na fotku.

přívěsek s gravírováním pro otce GIF
přívěsek s gravírováním pro tatínka

Klíčenka pro milovanou osobu

Dalším krokem je zvolit si adekvátní vzor nebo motiv klíčenky. Pokud znáte koníčky nebo vášně obdarované osoby, můžete najít klíčenku v tomto stylu. V případě, že chcete dát dárek rodičům, můžete zvolit klíčenku s obrázky jejich dětí nebo mazlíčků. V naší nabídce najdete klíčenky pro maminky a tatínky, ale také pro další členy rodiny.

Dárek pro nové rodiče

Pokud znáte někoho, kdo se v nedávné době stal rodičem a chcete je obdarovat krásnou vzpomínkou, která je zároveň funkční, vyberte si klíčenku se záznamem narození. Může zahrnovat všechny nejdůležitější informace o novorozeném miminku. Umístíme je na speciální plíšek. Personalizaci samozřejmě provedeme na zakázku.

Klíčenka pro vás a vašeho mazlíčka

Pokud patříte mezi majitele mazlíčků, určitě svého kamaráda moc milujete a chcete jej mít neustále sebou. Dostupné klíčenky s mazlíčkem vypadají skvěle mezi sadou klíčů. Vygravírujeme pejska, kočičku a jejich jména. Taková klíčenka může být dárkem pro milovníky zvířat nebo samotné mazlíčky!
Náš produkt si často vybírají majitelé na žádost, s vygravírováním kontaktních údajů. V takovém případě klíčenky slouží jako identifikátor na obojku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *