Klíčenky jsou malinké doplňky, které dokážou ovlivnit náš styl, aniž bychom si toho byli vědomí. Ačkoli se mohou na první pohled jevit jako praktický doplněk klíčů, peněženek a batohů, jejich potenciál je mnohem větší. Neomezujte se na jednoduché tvary – vyberte si klíčenku, která splňuje vaše očekávání.

klíčenka se členy rodiny

Klíčenka, která padne vašemu stylu

Klíčenky jsou dostupné v nespočetných vzorech, barvách a tvarech. Je možné najít klíčenky, které jsou v klasické a minimalistickém stylu, ale také více extravagantní kousky. Vyberte si takovou, která nejlépe definuje vaši osobnost a styl a dodává unikátní charakter vašim klíčům, peněženkám nebo batůžkům.

Přizpůsobeno na míru

Chcete něco ještě unikátnějšího? V tomto případě si můžete vytvořit vlastní klíčenku! Nabízíme možnost navržení vlastní klíčenky, na které je možné dát členy vaší rodiny. Klíčenka “Vaše rodina” vám připomene vaše milované, ať už jste kdekoliv. Je to fantastický způsob, jak dodat osobní kouzlo svým věcem.

klíčenka pro domácího mazlíčka
klíčenka s visačkou Rodný list dítěte

Klíčenky jako suvenýry 

Často cestujeme a s sebou si z každého výletu přivezeme suvenýry. Místo kupování tradičních dárků investujte do klíčenek, která se stanou sentimentální připomínkou každé cesty. Každá klíčenka může představovat navštívené místo, symbol navštívené země nebo specifický element kultury, která nás uchvátila.

Klíčenky zároveň mohou připomínat také důležité události. Klíčenky s detaily narození jsou za zvážení pro vás nebo novorozeně vašich milovaných. Dokážeme vygravírovat všechny údaje o dětech na tento typ doplňku. Každý rodič ví, že děti rychle rostou a taková klíčenka může být vaším neustálým společníkem.

Klíčenky pro vás a vaše mazlíčky

Dnes jsou klíčenky mnohem více, než je naše milované doplňky. Mnoho z nich má další prvky, jako jsou mini baterky, kapsy na mince nebo otvíráky lahví. Navrhujeme klíčenky, které můžete přizpůsobit dvěma způsoby. Vygravírujeme jméno vašeho mazlíčka a siluety. Zároveň je můžete používat také jako klíčenku pro vašeho pejska nebo kočku, nabízíme gravírování jejich jmen a kontaktních údajů.

Ekologické klíčenky

Pokud máte zájem o životní prostředí, můžete si vybrat ekologické klíčenky z recyklovaných plastů nebo obnovitelných zdrojů. Takové smysluplné rozhodnutí pomůže nejen vašemu unikátnímu stylu, zároveň také pečuje o planetu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *