Podzim se rychle blíží a s sebou přináší nové trendy šperků, které bezpochyby přinesou dokonalost vašim outfitům. Ať už preferujete minimalistické doplňky nebo extravagantnější ornamenty, nabízí se celá řada možností, které doplní váš styl. Připravte se na sezónu podzim-zima s naším průvodcem fascinujícími trendy šperků.

trendy šperků náhrdelníky sezóna 2023

Vrstvené náhrdelníky

S vrstvenými šperky není možné šlápnout vedle, vždy dodají hloubku a texturu vašemu stylu. Během této sezóny jsou naprostým hitem řetízky různé síly a délky. Zlaté, stříbrné nebo měděné řetízky je možné nosit společně a vytvořit tak výrazný a módní vzhled. Pamatujte však na zdrženlivost – nepřežeňte to s počtem řetízků, jinak bude efekt příliš výrazný.

Šperky inspirované přírodou

Příroda je nekonečným zdrojem inspirace a šperky inspirované přírodními elementy jsou během letošní sezóny zejména oblíbené. Vyberte si náhrdelníky nebo náramky ve tvaru lístků, květin, motýlků nebo kamenů s přírodními podobami. Šperky s přírodními drahokamy, jako jsou ametyst nebo tyrkys jsou také ideální volbou.

trendy šperků náhrdelníky 2 w 1 sezóna 2023
trendy šperků - náušnice

Návrat perel na módní mola

Perly jsou nadčasovou klasikou, která vždy bude stylová. Na podzim 2023 zažívají perly velký návrat. Stále častěji je možné je vidět na módních molech a v kolekcích od slavných designérů. Zvolte si šperky, do kterých jsou perly začleněné v moderním a minimalistickém designu. Náhrdelníky, náramky nebo náušnice s perlami dodají na eleganci a delikátnosti vašim každodenním a večerním outfitům.

Náhrdelníky pro roláky – jak na výběr?

Podzim je obdobím, kdy saháme po teplejším oblečení a se smutkem schováváme naše letní šaty. Často si říkáme, jaký náhrdelník spárovat s rolákem pro nejlepší zvýraznění stylu. Na tmavých látkách, jako jsou hnědé, černé nebo tmavě modré, které jsou s podzime silně spojovány, krásně vynikají stříbrné a zlaté barvy. Náhrdelník ve tvaru čtyřlístku, bohatě zdobený kubickou zirkonií, přiláká pozornost a udělá z každodenního outfitu napínavý a módní vzhled.

Užívejte si letošní sezóny a objevte své oblíbené trendy ve světě šperků pro podzim 2023!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *