Věnování dokonalého dárku nemusí být zátěží pro vaši peněženku. Pokud hledáte nápady na dárky, které jsou nejen originální a krásné, ale také za dostupnou cenu, poté jste na správném místě. Představujeme vám pět šperkových hitů od Bejessa, všechny do 700 Kč. Doufáme, že zde najdete inspiraci a vyberete si dárek pro své milované, bez ohledu na příležitost.

dárky do 700 Kč - banner webu

Dámsk náhrdelníky s gravírovaným věnováním

Hvězdou našeho výběru je náhrdelník, dostupný v různých designech. Gravírované věnování je zamýšleno pro důležité ženy v životě člověka. Jedná se o oblíbený dárek pro dcery, maminky, babičky nebo vnučky. Tento náhrdelník je vyroben z ušlechtilé oceli. Řetízek s gravírovaným přívěskem dodává na sentimentu a krásném dárku pro milovanou osobu.

dárek pro dceru - gravírovaný náhrdelník
dárek pro dceru - gravírovaný náhrdelník

Klíčenka Moje rodina – Dárky do 700 Kč pro každého

Personalizované dárky zanechávají skvělý dojem, často jsou ale drahé. Pokud hledáte něco, co nezatíží váš rozpočet, ale stále chcete věnovat impozantní dárek, vyberte si klíčenku Moje rodina. Můžete přidat na 7 přívěsků a její cena nepřekročí 700 Kč. Tato klíčenka je perfektní pro milované osoby, manžela, tatínka, maminku nebo dítě.

Moje rodinná klíčenka - dárek do 700 Kč

Klasický náramek s gravírováním

Výjimečný náramek, který ohromí! 925 sterling stříbro jemně zvýrazňuje krásu milované osoby. Přidejte své iniciály a vyberte si speciální slova pro gravírování. Kouzlo klasického stříbrného náramku dodává na dokonalém dárku pro jakoukoliv příležitost. Tento dárek pro milovanou osobu je skutečným kouzlem – je decentní, personalizovaný a plný emocí. Věnujte jí něco, co je nejen stylové, ale také ji vždy připomene vaše unikátní spojení.

dámský náramek - dárek do 700 Kč

Pozlacené náušnice

Zlato vždy upoutá! Náušnice ve tvaru hvězdiček, pozlacené 24-karátovým zlatem je perfektním dárkem pro ženy, které milují zářit. Hvězdičkové náušnice jsou ideální pro každodenní nošení, rande nebo jakoukoliv jinou příležitost. Jejich výběrem se rozhodujete pro eleganci a luxus, který zdokonalí krásu jakéhokoliv outfitu. Je to víceúčelový dárek, který vždy funguje a nikdy neselže.

pozlacené hvězdicové náušnice

Dárek pro manžela do 700 Kč

Výběr dárku pro manžela může být výzvou, zejména pokud jde o šperky. Neskutečnou oblíbenost si v posledních letech získávají psí známky, které jsou nadčasovým doplňkem. Na bejessa.cz najdete široký výběr psích známek pro manžela. Všechny dostupné modely jsou úchvatné a dojmou mužské srdce. Bez ohledu na to, které si vyberete, váš manžel bude jistě nadšený.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *